Logo Lokale Omroep Voor Oisterwijk


Sponsoren bedankt!

Zonder jullie bijdrage staan we nergens


Hoofdsponsor


Co-sponsor

Logo 2Sound Events

2Sound Events

2Sound Events is een jong bedrijf dat in 2011 is ontstaan door 2 toenmalige studenten die de opleiding Podium Evenementen Techniek volgden op SintLucas. Door hun passie voor licht en geluid en het vele plezier en passie in het werk, zijn ze in 2011 samen een drive-in show begonnen. Door de jaren heen zijn ze steeds meer gegroeid en hebben ze zich ieder in hun vakrichting verdiept en zijn ze inmiddels gediplomeerd. Wat begonnen is met kleine drive-in shows, is uitgegroeid tot een veelbelovend bedrijf met passie en kennis voor het licht & geluid. Drive-in Disco's, lichtshows bouwen/bedienen, het verzorgen van geluid bij live optredens van zowel bandartiesten, bands & evenementen, 2Sound Events is het bedrijf voor u!

Meer informatie over 2Sound Events


Logo Appeldoorn Van Erven Makelaars

Appeldoorn Van Erven Makelaars

We kennen Oisterwijk en directe regio als onze broekzak, kennen er de weg, hebben er allemaal ons eigen sociale leven en, sterker nog, we wonen er allemaal. Het is voor ons eenvoudig om mensen te wijzen op de voordelen van het wonen in een prachtig dorp als Oisterwijk en omstreken.

Meer informatie over Appeldoorn Van Erven Makelaars


Logo Autoschade Service Udenhout

Autoschade Service Udenhout

Voor autoschade kunt u terecht bij autoschade service Udenhout. Niet alleen carrosserie schade's repareren wij, ook voor ruitschade (sterretje) of vervanging kunt u bij ons terecht Wij ontzorgen u als klant, de afwikkeling van de schade regelen wij. Ook zorgen wij voor passend (gratis) vervangend vervoer.

Meer informatie over Autoschade Service Udenhout


Logo Belvertshoeve

Belvertshoeve

Op een van de mooiste verborgen locaties, midden in de bossen van Oisterwijk vindt u De Belvertshoeve. U treft hier maarliefst twee unieke restaurants aan.

Brasserie De Belvertshoeve
Het is hier heerlijk genieten van een lunch, diner of gezellige borrel. De kaart gaat u verrassen! Met in de zomer een tuinterras in het groen, en in de winter een gezellige openhaard maken het geheel compleet.

Ibu Aidit
Is een modern ingericht Indonesisch restaurant. De keuken is gebaseerd op authentieke Indonesische gerechten. Dat alles staat voor genieten in stijl. Tevens is afhaal en catering mogelijk.

Meer informatie over Belvertshoeve


Logo Boogaers Timmerwerken

Boogaers Timmerwerken

Boogaers Timmer- en Onderhoudsbedrijf bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar klusbedrijf met uitstekende service en kwaliteit! U kunt bij ons terecht voor timmerwerkzaamheden zoals het zetten van kozijnen, dakkapellen, veranda's en schilderwerkzaamheden. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden en leveren daardoor echt maatwerk! Sinds enkele jaren zijn wij leverancier van A-kwaliteit zonwering van het Nederlandse bedrijf SunStyle. Wij leveren en monteren rolluiken, zonneluifels, markiezen, sunscreens en insectenhorren.

Wij vinden het belangrijk dat er voor de Oisterwijkse jeugd leuke dingen georganiseerd kunnen worden en daarom sponsoren wij Stichting Wonderland graag!

Meer informatie over Boogaers TimmerwerkenLogo Eetcafé Lieve Lente

Eetcafé Lieve Lente

Lieve lente is een oer-gezellig eetcafé met een authentiek Engels interieur, gelegen aan De Lind 59 midden in het sfeervolle en winkelrijke centrum van Oisterwijk. Lieve lente is het gehele jaar door zeven dagen per week geopend. U kunt bij Lieve lente dus altijd terecht. In de ochtend voor o.a. een kopje koffie met heerlijk vers gebak, in de middag voor een lunch met ruime keuze uit de gevarieerde lunchkaart met hierop verschillende broodjes, salades, uitsmijters en andere tussendoortjes en 's avonds voor een heerlijk diner.

Meer informatie over Eetcafé Lieve Lente


Logo Eethuys de Lind

Eethuys de Lind

In ons Eethuys kunt u genieten van diverse lunch-, vlees- en visgerechten. Onze maaltijdsalades met verse streekproducten worden vers bereid in onze keuken. Wij werken met plateservice en u wordt geholpen in een bediend zitgedeelte, zoals dit hoort. Of u nu een frietje met snack of uitgebreid menu besteld, alles wordt geserveerd op een bord met frisse garnering.

Meer informatie over Eethuys de Lind


Logo Honders/Alting

Honders/Alting

Honders/Alting is als full-service makelaarskantoor actief in de regio Midden-Brabant met Oisterwijk als middelpunt. Het heeft zich toegelegd op de woningmarkt en het MKB-segment voor bedrijfsvastgoed. Het kantoor wordt geleid door Henk Honders en Kenneth Alting welke met hun enthousiaste en energieke benadering er keer op keer in slagen om ieder huisvestingsvraagstuk deskundig en snel op te lossen.

Meer informatie over Honders/Alting


Logo Jouw Leerstijl

Jouw Leerstijl

Jouw Leerstijl biedt hulp aan kinderen met leer-, gedrag- en ontwikkelingsproblemen. Een andere aanpak met vernieuwende methodes en technieken die worden ingezet om de capaciteiten van uw kind beter tot zijn recht te laten komen. Effectief bij dyslexie, add, adhd, autisme, beelddenken, hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid.

Meer informatie over Jouw LeerstijlLogo Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas

Een vertrouwde plek voor uw kind. Een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar zij of hij mag zijn wie zij of hij is. De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Humanitas ondersteunen het kind op zijn ontdekkingstocht, want Kinderopvang Humanitas biedt meer dan kinderopvang. Met meerdere locaties in Oisterwijk is er altijd een geschikt plekje voor uw kind!

Meer informatie over Kinderopvang Humanitas


Logo Koos Kluytmans

Koos Kluytmans

Koos Kluytmans Interieurs, Al meer dan 50 jaar een begrip in de regio! Koos Kluytmans Interieurs is sinds 1958 gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de gehele woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl. Kwaliteit is hetgene waardoor de collectie van Koos Kluytmans Interieurs zich kenmerkt. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Samen met u stellen wij een totaaladvies samen in vorm, kleur en materiaalgebruik om een perfect passend interieur te realiseren.

Meer informatie over Koos Kluytmans


Logo Moonen Attractieverhuur

Moonen Attractieverhuur

Wij hebben een assortiment van meer dan 2.000 verschillende attracties, waaronder springkussens, hindernisbanen, opblaasbare boardings, rodeo's, draaimolens, speciale effecten, decoratiemateriaal en promotionele objecten.

Ons brede assortiment biedt attracties voor jong en oud, sportieve en minder sportieve mensen en voor een dikkere en/of een smallere beurs.

Meer informatie over Moonen Attractieverhuur


Logo Scouting Oisterwijk

Scouting Oisterwijk

Wat is er nu 's avonds bij Wonderland gezelliger dan een kampvuurtje? En wie weet er nu meer van een kampvuurtje dan Scouting? Niemand toch? Scouting Oisterwijk verzorgt gezelligheid door kampvuurspullen en een barbecuerooster aan te bieden, zodat er 's avonds ook nog iets lekkers te eten is. Daarnaast lenen ze ook overig materiaal uit, zoals palen en touwen, om spelletjes mee te spelen en kookmateriaal om bijvoorbeeld een broodje knakworst warm te maken.

Meer informatie over Scouting Oisterwijk


Logo Stichting de Kloontjes

Stichting de Kloontjes

Stichting de Kloontjes, de organisatie van onder andere het (inter)nationaal bekende Intents Festival, zet zich in om evenementen te organiseren voor de jeugd en met de jeugd. Onze evenementen zijn bedoeld voor de wat oudere jeugd (17+). Toch vinden wij het ook belangrijk dat er voor de jongere jeugd en kinderen in Oisterwijk iets leuks te beleven is. Daarom dragen wij Stichting Wonderland een warm hart toe.'

Meer informatie over Stichting de Kloontjes


Logo Vakgarage Paul Kuijpers

Vakgarage Paul Kuijpers

Vakgarage is met haar 235 leden de grootste onafhankelijke organisatie van autobedrijven in Nederland met full-service aanbod, zowel gericht op de particulier als de zakelijke markt. Vakgarage voldoet aan de belangrijkste criteria voor de autorijder: kwaliteit, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, flexibiliteit, optimale service en een redelijke prijs.

Meer informatie over Vakgarage Paul Kuijpers


Sub-sponsor

Logo Bakkerij Gillis
Logo Boom
Logo Café-zaal t Molentje
Logo De Beer Oisterwijk
Logo De Leijhof
Logo De Reuselhoeve
Logo De Rosep
Logo Domino
Logo ElzenMaas
Logo Focke Houtenvloeren
Logo Het Burgerhuys
Logo Heukeloms Hoefke
Logo Kinderopvang De Vlinder
Logo Lauveld Timmerbedrijf
Logo LMJ Financiële Diensten
Logo Maxim
Logo Mignon Juwelier
Logo Natuurtheater
Logo Rijschool Kienhuis
Logo Samy
Logo Smaeck - Kaas & Delicatessen
Logo Veldsink - De Lind Adviesgroep
Logo Zweerts Schoenen

Overige sponsoren

Schildersbedrijf Jack Ruskus
© Alle Rechten Voorbehouden - Stichting KVW Wonderland