Logo Lokale Omroep Voor Oisterwijk


Sponsoren bedankt!

Zonder jullie bijdrage staan we nergens


Hoofdsponsor

Logo Rugbyclub Oysters Oisterwijk

Rugbyclub Oysters Oisterwijk

Al ruim 35 jaar heeft Oisterwijk zijn eigen Rugbyclub: RFC Oisterwijk Oysters aan de Scheibaan 2 in Oisterwijk. De Oysters zijn één van de grotere rugbyclubs in Nederland. Zo groot dat er voor elke leeftijd vanaf 6 jaar kan er rugby gespeeld worden in een compleet team. Elke zaterdagmorgen en woensdagavond wordt er getraind voor de jeugd van 6 tot 11 jaar (Turven, Benjamins en Mini's) onderleiding van goed opgeleide trainers. De Oysters Mini's spelen dit jaar zelfs om het Nederlands kampioenschap.

De jeugd van 12 jaar en ouder traint op woensdag- en vrijdagavond. Zij (cubs, juniors en colts) spelen op zaterdag in de diverse competities voor hun leeftijdsniveau. Heb je zin ook eens te trainen kom langs op zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur of woensdag/vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur aan de Scheibaan 2 bij de Oysters.

Meer informatie over Rugbyclub Oysters Oisterwijk

Logo Stichting de Kloontjes

Stichting de Kloontjes

Stichting de Kloontjes, de organisatie van onder andere het (inter)nationaal bekende Intents Festival, zet zich in om evenementen te organiseren voor de jeugd en met de jeugd. Onze evenementen zijn bedoeld voor de wat oudere jeugd (17+). Toch vinden wij het ook belangrijk dat er voor de jongere jeugd en kinderen in Oisterwijk iets leuks te beleven is. Daarom dragen wij Stichting Wonderland een warm hart toe.'

Meer informatie over Stichting de Kloontjes


Co-sponsor

Logo 2Sound Events

2Sound Events

2Sound Events is een jong bedrijf dat in 2011 is ontstaan door 2 toenmalige studenten die de opleiding Podium Evenementen Techniek volgden op SintLucas. Door hun passie voor licht en geluid en het vele plezier en passie in het werk, zijn ze in 2011 samen een drive-in show begonnen. Door de jaren heen zijn ze steeds meer gegroeid en hebben ze zich ieder in hun vakrichting verdiept en zijn ze inmiddels gediplomeerd. Wat begonnen is met kleine drive-in shows, is uitgegroeid tot een veelbelovend bedrijf met passie en kennis voor het licht & geluid. Drive-in Disco's, lichtshows bouwen/bedienen, het verzorgen van geluid bij live optredens van zowel bandartiesten, bands & evenementen, 2Sound Events is het bedrijf voor u!

Meer informatie over 2Sound Events


Logo Autoschade Service Udenhout

Autoschade Service Udenhout

Voor autoschade kunt u terecht bij autoschade service Udenhout. Niet alleen carrosserie schade's repareren wij, ook voor ruitschade (sterretje) of vervanging kunt u bij ons terecht Wij ontzorgen u als klant, de afwikkeling van de schade regelen wij. Ook zorgen wij voor passend (gratis) vervangend vervoer.

Meer informatie over Autoschade Service Udenhout


Logo Belvertshoeve

Belvertshoeve

Op een van de mooiste verborgen locaties, midden in de bossen van Oisterwijk vindt u De Belvertshoeve. U treft hier maarliefst twee unieke restaurants aan.

Brasserie De Belvertshoeve
Het is hier heerlijk genieten van een lunch, diner of gezellige borrel. De kaart gaat u verrassen! Met in de zomer een tuinterras in het groen, en in de winter een gezellige openhaard maken het geheel compleet.

Ibu Aidit
Is een modern ingericht Indonesisch restaurant. De keuken is gebaseerd op authentieke Indonesische gerechten. Dat alles staat voor genieten in stijl. Tevens is afhaal en catering mogelijk.

Meer informatie over BelvertshoeveLogo Boogaers Timmerwerken

Boogaers Timmerwerken

Boogaers Timmer- en Onderhoudsbedrijf bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar klusbedrijf met uitstekende service en kwaliteit! U kunt bij ons terecht voor timmerwerkzaamheden zoals het zetten van kozijnen, dakkapellen, veranda's en schilderwerkzaamheden. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden en leveren daardoor echt maatwerk! Sinds enkele jaren zijn wij leverancier van A-kwaliteit zonwering van het Nederlandse bedrijf SunStyle. Wij leveren en monteren rolluiken, zonneluifels, markiezen, sunscreens en insectenhorren.

Wij vinden het belangrijk dat er voor de Oisterwijkse jeugd leuke dingen georganiseerd kunnen worden en daarom sponsoren wij Stichting Wonderland graag!

Meer informatie over Boogaers Timmerwerken


Logo Eethuys de Lind

Eethuys de Lind

In ons Eethuys kunt u genieten van diverse lunch-, vlees- en visgerechten. Onze maaltijdsalades met verse streekproducten worden vers bereid in onze keuken. Wij werken met plateservice en u wordt geholpen in een bediend zitgedeelte, zoals dit hoort. Of u nu een frietje met snack of uitgebreid menu besteld, alles wordt geserveerd op een bord met frisse garnering.

Meer informatie over Eethuys de LindLogo Humankind

Humankind

Humankind is met ruim 35 jaar ervaring toonaangevend in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Onze pedagogische visie is gebaseerd op humanistische waarden. Wij geloven in optimale groei en bloei van elk kind. In een samenleving, waarin zorg en respect voor de leefomgeving belangrijk zijn. Voor mens en natuur. Voor elk individu en voor elkaar. Nu en in de toekomst. We innoveren, stimuleren, faciliteren en brengen partijen samen. Dat doen we zowel lokaal als landelijk.

Meer informatie over Humankind


Logo Jouw Leerstijl

Jouw Leerstijl

Jouw Leerstijl biedt hulp aan kinderen met leer-, gedrag- en ontwikkelingsproblemen. Een andere aanpak met vernieuwende methodes en technieken die worden ingezet om de capaciteiten van uw kind beter tot zijn recht te laten komen. Effectief bij dyslexie, add, adhd, autisme, beelddenken, hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid.

Meer informatie over Jouw Leerstijl


Logo Kindergarden Oisterwijk

Kindergarden Oisterwijk

Kindergarden biedt kwalitatief hoogwaardige, professionele kinderopvang. Uw kind krijgt de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De vestiging heeft sfeervol ingerichte, grote groepsruimtes en een uitdagende tuin. Een dag bij Kindergarden is een feestje voor uw kind maar ook voor u. De toegankelijkheid, creativiteit en professionaliteit van de leidsters, de veiligheid van de omgeving en de goede hygiŽne maken dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan Kindergarden kunt toevertrouwen. Kindergarden biedt meer dan alleen opvang! Bel gerust voor een rondleiding, u bent van harte welkom: 013- 521 2860

Meer informatie over Kindergarden Oisterwijk


Logo Kinderopvang

Kinderopvang 't Pannenschuurtje

t Pannenschuurtje realiseert een pedagogisch klimaat waarin kinderen tussen 0 en 13 jaar de gelegenheid krijgen te spelen, te ontmoeten en zich te ontwikkelen.

Meer informatie over Kinderopvang 't Pannenschuurtje


Logo Koos Kluytmans

Koos Kluytmans

Koos Kluytmans Interieurs, Al meer dan 50 jaar een begrip in de regio! Koos Kluytmans Interieurs is sinds 1958 gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de gehele woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl. Kwaliteit is hetgene waardoor de collectie van Koos Kluytmans Interieurs zich kenmerkt. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Samen met u stellen wij een totaaladvies samen in vorm, kleur en materiaalgebruik om een perfect passend interieur te realiseren.

Meer informatie over Koos KluytmansLogo Scouting Oisterwijk

Scouting Oisterwijk

Wat is er nu 's avonds bij Wonderland gezelliger dan een kampvuurtje? En wie weet er nu meer van een kampvuurtje dan Scouting? Niemand toch? Scouting Oisterwijk verzorgt gezelligheid door kampvuurspullen en een barbecuerooster aan te bieden, zodat er 's avonds ook nog iets lekkers te eten is. Daarnaast lenen ze ook overig materiaal uit, zoals palen en touwen, om spelletjes mee te spelen en kookmateriaal om bijvoorbeeld een broodje knakworst warm te maken.

Meer informatie over Scouting Oisterwijk


Logo Speedliner

Speedliner

Speedliner Logistics is een logistiek totaaldienstverlener gevestigd in Oisterwijk. Sinds 1980 zijn wij werkzaam in transport, distributie en warehousing. Hierbij zijn betrokkenheid en veelzijdigheid belangrijke kenmerken van onze organisatie, waarbij flexibiliteit en een hoge mate van service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om onze hoge standaard van kwaliteit en bijbehorende processen te waarborgen zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Meer informatie over SpeedlinerSub-sponsor

Logo Appeldoorn Van Erven Makelaars
Logo Bakkerij Gillis
Logo Boom
Logo De Beer Oisterwijk
Logo De Reuselhoeve
Logo De Rosep
Logo Eetcafé Lieve Lente
Logo Focke Houtenvloeren
Logo Het Burgerhuys
Logo Heukeloms Hoefke
Logo KidsKitchen
Logo Kinderopvang De Vlinder
Logo Little Asia
Logo LMJ Financiële Diensten
Logo Maxim
Logo Mignon Juwelier
Logo Movintaart
Logo Ons Oisterwijk
Logo Rijschool Kienhuis
Logo Samy
Logo Smaeck - Kaas & Delicatessen
Logo Spijkers Telecom

Overige sponsoren

Schildersbedrijf Jack Ruskus
© Alle Rechten Voorbehouden - Stichting KVW Wonderland