Sponsoren

Sponsoren bedankt!

Zonder jullie bijdrage staan we nergens

Hoofdsponsor
Intents Festival & Stichting de Kloontjes

Intents Festival en Stichting de Kloontjes vinden investeren in de “Next Generation” belangrijk en dragen graag een steentje bij aan de organisatie van Wonderland.  Wij vinden het belangrijk dat ieder kind van Gemeente Oisterwijk kan genieten van een onbezorgde vakantieweek. Wij wensen alle kinderen en vrijwilligers veel plezier op de Kindervakantieweek!

Meer informatie over Intents Festival

O’ wat ben je mooi

Het Boscafe/Cafe Koosje

Café de Koers

Sec Eten & Drinken

Blue bar

Hotel de Leijhof Oisterwijk

SUD Oisterwijk

Proeflokaal ’t Gelach

De Swaen

Café Mie Pieters

Seasons Oisterwijk

Eethuys de Lind

Hermitage Boshuys-Restaurant

Restaurant Zinin

’t Molentje

Brownies & Downies Oisterwijk

La Belle Oisterwijk

Taverne de Posthoorn

Eetcafé de Baronnen

Kick Food Services

Restaria Pannenschuur

De Tijd Oisterwijk

Kookpunt Oisterwijk

Brasserie Ome Jan

Bos-restaurant de Belvertshoeve

Het Burgerhuys

Rasa Senang

Grill-Restaurant & Bowling Net Iets Anders

Natuurpoort Groot Speijk

Lieve Lente

De gezamenlijke horeca uit Oisterwijk biedt alle 400 deelnemertjes en 100 vrijwilligers van vakantie wonderland op vrijdag 26 augustus frietjes met een lekkere snack aan.

Bakkerij Gillis

Voor al uw ambachtelijke brood en banket heerlijkheden. Vergeet niet de puzzel van het wonderlkndboekje op te lossen. Bij inlevering van deze puzzel in onze winkel in Oisterwijk ontvang je dan een gratis Heer van Oisterwijk.

Meer informatie over Bakkerij Gillis

De drie vennen – Klein Oisterwijk

De wereld is aan het vernieuwen en wij vernieuwen mee. Restaurant De Drie Vennen wordt in een compleet ander jasje gestoken. Verleidelijke passie met een vernieuwde beleving en een verfijnde smaak. Kortom een genot op je bord. 

Meer informatie over De drie vennen

Eethuys de Lind

Eethuys De Lind is een eethuis met een dorps karakter. De een komt hier voor een snel frietje, de ander voor een lunch of plate service in de avond. De menukaart bevat naast verse friet en een groot aantal snacks ook salades, vlees- en visgerechten veelal bereid met streekproducten. De zaak heeft een afhaal- en een zitgedeelte waar je aan tafel bediend wordt. 

Meer informatie over Eethuys de Lind

Feest voor jou

Een onvergetelijk feestje organiseren maar geen idee waar te beginnen? Geen probleem, wij helpen je graag!

Het is een tijdrovende klus om voor een feestje de juiste items te kopen. Je zoekt een match in kleur en thema maar waar te beginnen… en heb je alles wat je nodig hebt? 

In meer dan 30 hippe en trendy thema’s hebben wij feestpakketten samengesteld. Feestpakketten zijn altijd met korting! Uiteraard aan te vullen met nog meer ballonnen, slingers, swirls of andere bijpassende feestartikelen.

Geen tijd meer kwijt aan alles zoeken en je afvragen of je niks vergeten bent. Zo kun je gemakkelijk, goedkoper en snel een feestje organiseren. Dat is Feest voor jou!

Meer informatie over Feest voor jou

Hans van Mierlo

Voor autoschade kunt u terecht bij autoschade service Udenhout. Niet alleen carrosserie schade’s repareren wij, ook voor ruitschade (sterretje) of vervanging kunt u bij ons terecht Wij ontzorgen u als klant, de afwikkeling van de schade regelen wij. Ook zorgen wij voor passend (gratis) vervangend vervoer.

Meer informatie over Hans van Mierlo

Heukeloms Hoefke

Heukeloms Hoefke is een kampeerboerderij gelegen in een rustige en landelijke omgeving tussen Oisterwijk en Tilburg, aan de rand van Heukelom.

Wij bieden u:

– Een camping voor caravans, campers, vouwwagens of tenten;

– Groepsaccommodaties voor groepen van 15 tot 115 personen. De accommodaties zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoolreisjes, sport- en buurtverenigingen of familieweekenden;

– Een huifkar voor vervoer van groepen in de omgeving

Meer informatie over Heukeloms Hoefke

Honders/Alting

Honders/Alting is als full-service makelaarskantoor actief in de regio Midden-Brabant met Oisterwijk als middelpunt. Het heeft zich toegelegd op de woningmarkt en het MKB-segment voor bedrijfsvastgoed. Het kantoor wordt geleid door Henk Honders en Kenneth Alting welke met hun enthousiaste en energieke benadering er keer op keer in slagen om ieder huisvestingsvraagstuk deskundig en snel op te lossen.

Meer informatie over Honders/Alting

Human kind

Optimale groei en bloei voor ieder kind.

Samen maken we de samenleving als geheel nog mooier. Met hart voor mens en natuur. 

We zouden niet anders willen want wij zijn Humankind!

Meer informatie over Human kind

Jouw Leerstijl

Kinderen willen graag leren. Soms gaat dat niet vanzelf en kan het nodig zijn om hulp te zoeken. Jouw Leerstijl onderzoekt waar het kind door belemmerd wordt. Vaak is sprake van onopvallende fysieke oorzaken. Met een doelgerichte training kunnen veel belemmeringen weggetraind worden.

Jouw Leerstijl helpt kinderen bij uitdagingen op het gebied van gedrag, ontwikkeling en/of leren. Samen met u als ouder ga ik op zoek naar onderliggende oorzaken. Vervolgens bied ik hulp op maat, bij u thuis.

Meer informatie over Jouw Leerstijl

Kindergarden

Door individuele aandacht, deskundige begeleiding en liefdevolle zorg dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Even oogcontact, een aai over de bol of juist even niet het spelen onderbreken om die snottebel af te vegen. Voor ons is dat een tweede natuur, want kinderen hebben liefdevolle zorg, aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen. Samen met jou zorgen we ervoor dat kinderen op zichzelf en hun omgeving leren te vertrouwen. Thuis én op de opvang… Bij Kindergarden is er een wereld te ontdekken. Kom gerust een kijkje nemen. Meld je aan voor een rondleiding. Ga naar: kindergarden.nl/oisterwijk

Meer informatie over Kindergarden

Koos Kluytmans

Fijn dat de Kindervakantieweek weer georganiseerd kan worden.

Wij van Koos Kluytmans Interieurs waarderen dit initiatief van harte en zijn blij om een bijdrage te kunnen leveren. Voor alle kinderen en betrokkenen wensen wij een mooie zomer en een heerlijke week om samen van te genieten.

Meer informatie over Koos Kluytmans

Matteo

Sinds de oprichting in 1991 is “IJssalon Matteo” uitgegroeid tot een begrip in Oisterwijk en omstreken. Joost verzorgt dan ook al jarenlang ijsjes voor de honderden kinderen tijdens de markt op donderdagmiddag. Naast “gewoon” ijs kunt u bij Matteo ook terecht voor ijstaarten en andere soorten ijs. Ook thuisbezorgd!

Meer informatie over Matteo

Little Asia

Het gezelligste sushi restaurant in Oisterwijk, waar u binnen of buiten kunt genieten. Jeroen en Anna zijn al jarenlang sponsor van Wonderland, waar wij ook hun eigen kinderen een week vol plezier bieden. Bij Little Asia kunt u terecht voor de lekkerste sushi, ook voor afhaal!

Meer informatie over Little Asia

Moonen Attractieverhuur

Wij hebben een assortiment van meer dan 2.000 verschillende attracties, waaronder springkussens, hindernisbanen, opblaasbare boardings, rodeo’s, draaimolens, speciale effecten, decoratiemateriaal en promotionele objecten.

Ons brede assortiment biedt attracties voor jong en oud, sportieve en minder sportieve mensen en voor een dikkere en/of een smallere beurs.

Meer informatie over Moonen Attractiverhuur

Ons Oisterwijk

Stichting Ons Oisterwijk is de beheerder van de PAREL Express en heeft zich ten doel gesteld om bruisend Oisterwijk nadrukkelijker op de kaart te zetten en een extra impuls te geven. Daarvoor gaat de Stichting activiteiten initiëren, organiseren en exploiteren ter welzijn van de Oisterwijkse inwoners, de recreanten, de bezoekers aan de Brabantse Parel en de aldaar gevestigde ondernemingen en ondernemers. Met de PAREL Express verbinden we mensen in en met Oisterwijk. Reserveren van de PAREL Express regelt u via het contactformulier op de website www.onsOisterwijk.nl

Meer informatie over Ons Oisterwijk

Oysters

Wij zijn de leukste vereniging van Oisterwijk! Omdat er bij onze club voor iedereen een plaatsje is. Voor hele kleine, jonge spelertjes maar ook voor topsporters.

In een volledig veilig sport milieu creëren wij voor iedereen, naar behoefte, een geluksplekje. De Oysters zijn een begrip in Oisterwijk. In de rugbysport troeven wij menige grote rugbystad af, op resultaat maar zeker op het persoonlijke vlak. Wij zijn een familieclub met ambities. Onze leden, sponsors, sympathisanten en supporters kunnen niet genoeg krijgen van het licht en donker blauw. De komende jaren ligt er een ambitieus plan klaar. We willen het rugbycentrum worden van Midden Brabant. Niet op gebied van de prestaties al blijven die op de achtergrond altijd een rol spelen, maar op het gebied van de randvoorwaarden. Wij willen dat de Oysters een club blijft waar iedereen trots op is!

Wil jij ook Oyster worden? Schrijf je in via de website www.oysters.nl en kom 4 weken gratis meetrainen.

Meer informatie over Oysters

Restaria Pannenschuur

Lekker en snel uit eten in een sfeervolle ambiance.
Breed assortiment aan menu’s.
Overheerlijke hamburgers.

Meer informatie over Restaria Pannenschuur

 

Smaeck

Beste ouders,

Fijn dat u uw kind deel laat nemen aan de kindervakantieweek! Smaeck is al jaren trotse sponsor van dit evenement. Graag stellen we ons kort voor.

In Oisterwijk worden onze kazen geroemd om de smaak. Maar naast ons mooie assortiment kaas verkopen we ook lekkere huisgemaakte salades en noten en snijden we de vleeswaren vers voor u af. We doen dit inmiddels al ruim tien jaar met veel plezier voor u! ook een belegd broodje of een fijne borrelplank behoort tot de mogelijkheden. Komt uw ook eens een lekker stukje kaas proeven? U bent van harte welkom!

Dorpsstraat 4 – Oisterwijk

Meer informatie over Smaeck

Spijkers telecom

Spijkers is sinds 2002 een onderneming die ondertussen bewezen heeft een belangrijke speler te zijn in op de markt van Inbraakbeveiliging, Camerasystemen en Telecom (bedrijfstelecommunicatie). Wij leveren vol enthousiasme en ervaring, producten en diensten voornamelijk voor het midden- en klein bedrijf.

Meer informatie over Spijkers telecom

Stichting Trappaf Beheer

Trappaf is een Jongerenorganisatie die op 5 maart 1966 opgericht is. Activiteiten vonden binnen- en buiten het gebouw aan de Terburghtweg 3 in Oisterwijk plaats, daar waar nu het Yoga centrum gevestigd is. De organisatie bestond uit vele afdelingen met elk een bepaalde doelgroep. Discoavonden voor ouderen (vanaf 18 jaar) en jongeren (15 t/m 17 jaar). Activiteiten op gebied van Toneel, Sport, Culturele activiteiten, Carnaval, Jeugdactiviteiten voor de jeugd van 9 t/m 14 jaar.

Daarnaast was er een eigen Technische dienst voor noodzakelijk onderhoud aan het gebouw. Drie ‘werkgroepen’ mogen zeker niet vergeten worden, de disco-, bar- en controlemedewerkers.

Alle werkzaamheden werden door vrijwilligers uitgevoerd. Geheel in eigen beheer zonder enige vorm van subsidie. Momenteel is Theatergroep Trappaf, een uitvloeisel van de Jongerenorganisatie Trappaf, een zeer actieve groep die zich bezighoudt met allerlei vormen van theater Op de website. www.theatergroeptrappaf.nl kun je alle actuele informatie hierover lezen.

Na verkoop van het gebouw is de Stichting Trappaf Beheer opgericht. Deze heeft zich ten doel gesteld om activiteiten voor kinderen/jongeren, daar waar mogelijk, financieel te ondersteunen. E.e.a. op aanvraag bij de stichting, waarna beoordeling volgt door het bestuur.

Meer informatie over Stichting Trappaf Beheer

Van Mossel

In ons uitgebreide modellenaanbod vindt u ongetwijfeld een auto die precies aansluit bij uw wensen: bedrijfswagens op maat, juiste inrichting en afmetingen om van alles te kunnen vervoeren. Onze Opel bedrijfswagens kenmerken zich door een lage kilometerkostprijs. Door zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten, is deze prijs te rekenen tot de laagste in de markt.

Meer informatie over Van Mossel 

Vlaminckx

Dé fotograaf uit Oisterwijk,

Bij ons ben je aan het juiste adres voor bedrijfs-, trouw-, familie-, portret-, kinderen- of newbornfotografie.

Ook hebben wij een ruim assortiment fotolijsten, camera’s en fotoalbums ook voor pasfoto’s kun je bij ons terecht.

Neem eens een kijkje op onze website.

Wij wensen alle kinderen van Oisterwijk een leuke Wonderlandweek toe.

Een flitsende groet,

Jan en Masja Vlaminckx

Meer informatie over Vlaminckx