Sponsoren

Sponsoren bedankt!

Zonder jullie bijdrage staan we nergens

Hoofdsponsor
Intents Festival & Stichting de Kloontjes

Intents Festival en Stichting de Kloontjes vinden investeren in de “Next Generation” belangrijk en dragen graag een steentje bij aan de organisatie van Wonderland.  Wij vinden het belangrijk dat ieder kind van Gemeente Oisterwijk kan genieten van een onbezorgde vakantieweek. Wij wensen alle kinderen en vrijwilligers veel plezier op de Kindervakantieweek!

Meer informatie over Intents Festival

O’ wat ben je mooi

Sec Eten & drinken

Rasa Senang 

Seasons Oisterwijk

Lieve Lente Oisterwijk

Restaria pannenschuur

Boshuys  Hermitage Oisterwijk

Brownies & DownieS Oisterwijk

Bos-restaurant de Belvertshoeve

Stadscafe Willeke

Kookpunt Oisterwijk

 

Heinde & Verre

Taverne de Posthoorn

Cafe Mie Pieters

Vuur en Vlam

Kick Food services

Grill-restaurant&Bowling Net iets Anders

De Tijd Oisterwijk

Natuurpoort Groot Speijck

Boshuis Venkraai

Proeflokaal ’t Gelagh

 

Brasserie Ome Jan

Eetcafe de Huiskamer

De Gerrithoeve

Cafe zaal ’t Molentje

Blue Bar Drinks & Bites

Eethuys de Lind

De Foodtruckerije 

Cafe de koers

 

De gezamenlijke horeca uit Oisterwijk biedt alle 400 deelnemertjes en 100 vrijwilligers van vakantie wonderland op vrijdag 18 augustus frietjes met een lekkere snack aan

2Sound

2sound events is een jong en dynamisch bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf. Drive-in disco’s, geluidsverzorging, complete evenementen, alles is mogelijk. Het bedrijf is ontstaan met een passie voor het licht en geluid, vanaf jonge leeftijd ben ik veel bezig geweest met licht en geluid en heb me hier steeds meer in verdiept. Jaren later heb ik de opleiding podium- evenemententechniek gevolgd aan het SintLucas in Eindhoven en tijdens deze studie is 2sound events tot stand gekomen.

Inmiddels zijn we jaren verder, en hebben we ons voornamelijk gericht op het uitversterken en verzorgen van live optredens van onderhand live bands, bandartiesten, koren en showoptredens. Wij kunnen kleine optredens in cafés, tot grotere festivals compleet verzorgen van licht en geluid. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over 2Sound

Albert Heijn

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

We hebben de afgelopen jaren al veel mooie dingen gedaan op het gebied van Beter eten maar dat willen wij versnellen:

Omdat we allemaal steeds ouder worden. Als we fit willen blijven, kunnen we beter jong beginnen met een gezonde leefstijl.

Meer informatie over Albert Heijn

Bakkerij Gillis

Voor al uw ambachtelijke brood en banket heerlijkheden. Vergeet niet de puzzel van het wonderlkndboekje op te lossen. Bij inlevering van deze puzzel in onze winkel in Oisterwijk ontvang je dan een gratis Heer van Oisterwijk.

Meer informatie over Bakkerij Gillis

Het Boscafé

Welkom bij het Boscafé. Geniet het hele jaar door van ons uitgebreide menu op ons grote en zonnige terras. Mede dankzij onze (verwarmde) tent zit je het gehele jaar droog. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een heerlijk ontbijt, lunch, uitgebreide borrel of diner.

Zoek je nog een activiteit met de kinderen? In de zomer spelen ze urenlang in onze mega speeltuin terwijl jullie lekker relaxen op het terras met een heerlijke borrel. En in de winter? Ook dan genieten zij van onze grote kinderhoek.

Iets te vieren?
Daarnaast is Het Boscafé uitstekend geschikt om feesten, partijen, babyshowers, babyborrels en jubilea te organiseren als borrel of in combinatie met een heerlijke barbecue. Ook is Het Boscafe een officiële trouwlocatie, waar je kunt trouwen in de Oisterwijkse bossen

Meer informatie over Het Boscafé

Café Koosje

Je kunt bij Koosje heerlijk komen borrelen, lunchen en dineren.  Wij zijn er voor je. En borrel, lunch of eet je liever thuis? Maak dan gebruik van onze bezorgservice, snel bij jou thuis geleverd! 

Meer informatie over Café Koosje

De drie vennen – Klein Oisterwijk

De wereld is aan het vernieuwen en wij vernieuwen mee. Restaurant De Drie Vennen wordt in een compleet ander jasje gestoken. Verleidelijke passie met een vernieuwde beleving en een verfijnde smaak. Kortom een genot op je bord. 

Meer informatie over De drie vennen

Eethuys de Lind

Eethuys De Lind is een eethuis met een dorps karakter. De een komt hier voor een snel frietje, de ander voor een lunch of plate service in de avond. De menukaart bevat naast verse friet en een groot aantal snacks ook salades, vlees- en visgerechten veelal bereid met streekproducten. De zaak heeft een afhaal- en een zitgedeelte waar je aan tafel bediend wordt. 

Meer informatie over Eethuys de Lind

Fijne Makelaar

Of je nu je huis verkoopt, je woning wilt laten taxeren of een woning wilt huren of kopen… In alle gevallen wil je op een fijne en ontspannen manier werken met een deskundige en ervaren makelaar. Open, eerlijk en transparant. Een gesprekspartner waar je van op aan kunt. Marc en Claire van Fijne Makelaar staan voor je klaar.

We brengen je wensen in kaart, adviseren over je mogelijkheden en gaan graag voor je aan de slag om je woondromen te realiseren in onze prachtige regio.

Meer informatie over Fijne Makelaar

FitXpert

Wij focussen ons op het aanbieden van Voedingsbegeleiding, Life Coaching, Wellness Coaching en Personal Training waaronder individueel, duo en small group trainingen. Ook kunt u bij ons terecht voor weerbaarheid-workshops en trainingen.

Fitxpert LifeStyle Studio is een trendy en eigentijdse Boutique LifeStyle Studio waar resultaat, gericht trainen en aandacht voor de klant voorop staat.
Kom kennismaken wij helpen u graag.

Henk en Tiny
FitXpert LifeStyle Studio

Meer informatie over FitXpert

Foodtruckerije

Jouw gasten voorzien van heerlijke burgers, friet of een volledige catering, dat is onze passie! We maken zoveel mogelijk alles zelf, de sauzen, brioche broodjes, samenstelling burgers, etc. Dit gebeurd allemaal vanuit onze eigen productiekeuken. Nu we niet locatie gebonden zijn, kunnen we je overal voorzien van onze heerlijke gerechten!

Meer informatie over Foodtruckerije

Hans van Mierlo

Voor autoschade kunt u terecht bij autoschade service Udenhout. Niet alleen carrosserie schade’s repareren wij, ook voor ruitschade (sterretje) of vervanging kunt u bij ons terecht Wij ontzorgen u als klant, de afwikkeling van de schade regelen wij. Ook zorgen wij voor passend (gratis) vervangend vervoer.

Meer informatie over Hans van Mierlo

Heukeloms Hoefke

Heukeloms Hoefke is een kampeerboerderij gelegen in een rustige en landelijke omgeving tussen Oisterwijk en Tilburg, aan de rand van Heukelom.

Wij bieden u:

– Een camping voor caravans, campers, vouwwagens of tenten;

– Groepsaccommodaties voor groepen van 15 tot 115 personen. De accommodaties zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoolreisjes, sport- en buurtverenigingen of familieweekenden;

– Een huifkar voor vervoer van groepen in de omgeving

Meer informatie over Heukeloms Hoefke

Honders/Alting

Honders/Alting is als full-service makelaarskantoor actief in de regio Midden-Brabant met Oisterwijk als middelpunt. Het heeft zich toegelegd op de woningmarkt en het MKB-segment voor bedrijfsvastgoed. Het kantoor wordt geleid door Henk Honders en Kenneth Alting welke met hun enthousiaste en energieke benadering er keer op keer in slagen om ieder huisvestingsvraagstuk deskundig en snel op te lossen.

Meer informatie over Honders/Alting

Human kind

Optimale groei en bloei voor ieder kind.

Samen maken we de samenleving als geheel nog mooier. Met hart voor mens en natuur. 

We zouden niet anders willen want wij zijn Humankind!

Meer informatie over Human kind

Jouw Leerstijl

Kinderen willen graag leren. Soms gaat dat niet vanzelf en kan het nodig zijn om hulp te zoeken. Jouw Leerstijl onderzoekt waar het kind door belemmerd wordt. Vaak is sprake van onopvallende fysieke oorzaken. Met een doelgerichte training kunnen veel belemmeringen weggetraind worden.

Jouw Leerstijl helpt kinderen bij uitdagingen op het gebied van gedrag, ontwikkeling en/of leren. Samen met u als ouder ga ik op zoek naar onderliggende oorzaken. Vervolgens bied ik hulp op maat, bij u thuis.

Meer informatie over Jouw Leerstijl

Kindergarden

Door individuele aandacht, deskundige begeleiding en liefdevolle zorg dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Even oogcontact, een aai over de bol of juist even niet het spelen onderbreken om die snottebel af te vegen. Voor ons is dat een tweede natuur, want kinderen hebben liefdevolle zorg, aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen. Samen met jou zorgen we ervoor dat kinderen op zichzelf en hun omgeving leren te vertrouwen. Thuis én op de opvang… Bij Kindergarden is er een wereld te ontdekken. Kom gerust een kijkje nemen. Meld je aan voor een rondleiding. Ga naar: kindergarden.nl/oisterwijk

Meer informatie over Kindergarden

Koos Kluytmans

Fijn dat de Kindervakantieweek weer georganiseerd kan worden.

Wij van Koos Kluytmans Interieurs waarderen dit initiatief van harte en zijn blij om een bijdrage te kunnen leveren. Voor alle kinderen en betrokkenen wensen wij een mooie zomer en een heerlijke week om samen van te genieten.

Meer informatie over Koos Kluytmans

Matteo

Sinds de oprichting in 1991 is “IJssalon Matteo” uitgegroeid tot een begrip in Oisterwijk en omstreken. Joost verzorgt dan ook al jarenlang ijsjes voor de honderden kinderen tijdens de markt op donderdagmiddag. Naast “gewoon” ijs kunt u bij Matteo ook terecht voor ijstaarten en andere soorten ijs. Ook thuisbezorgd!

Meer informatie over Matteo

Lieve Lente

Lieve Lente is een oer-gezellig eetcafé, gelegen aan De Lind 59 midden in het sfeervolle en winkelrijke centrum van Oisterwijk. We zijn het gehele jaar, door zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur ’s morgens.

In de ochtend kunt u terecht voor o.a. een kopje koffie met heerlijk vers gebak, in de middag voor een lunch met ruime keuze uit de gevarieerde lunchkaart met broodjes, salades, uitsmijters en andere tussendoortjes.

’s avonds kunt u genieten van een heerlijk diner of borrel. U kunt kiezen uit een met zorg samengestelde en regelmatig wisselende menukaart, dranken en borrelhapjes.

Meer informatie over Lieve Lente

Little Asia

Het gezelligste sushi restaurant in Oisterwijk, waar u binnen of buiten kunt genieten. Jeroen en Anna zijn al jarenlang sponsor van Wonderland, waar wij ook hun eigen kinderen een week vol plezier bieden. Bij Little Asia kunt u terecht voor de lekkerste sushi, ook voor afhaal!

Meer informatie over Little Asia

Moonen Attractieverhuur

Wij hebben een assortiment van meer dan 2.000 verschillende attracties, waaronder springkussens, hindernisbanen, opblaasbare boardings, rodeo’s, draaimolens, speciale effecten, decoratiemateriaal en promotionele objecten.

Ons brede assortiment biedt attracties voor jong en oud, sportieve en minder sportieve mensen en voor een dikkere en/of een smallere beurs.

Meer informatie over Moonen Attractiverhuur

Odocar

Odocar Uitgeverij ontwikkeld en levert sinds 2008 lesmateriaal voor leerlingen in de opleidingen Carrosserie-herstel. Daartoe hanteert Odocar Uitgeverij drie kernwaarden:

Het lesmateriaal voor de leerlingen moet:
*betaalbaar;
*up-to-date zijn,

en we doen wat we beloven.

Meer informatie over ODOCar

Ons Oisterwijk

Stichting Ons Oisterwijk is de beheerder van de PAREL Express en heeft zich ten doel gesteld om bruisend Oisterwijk nadrukkelijker op de kaart te zetten en een extra impuls te geven. Daarvoor gaat de Stichting activiteiten initiëren, organiseren en exploiteren ter welzijn van de Oisterwijkse inwoners, de recreanten, de bezoekers aan de Brabantse Parel en de aldaar gevestigde ondernemingen en ondernemers. Met de PAREL Express verbinden we mensen in en met Oisterwijk. Reserveren van de PAREL Express regelt u via het contactformulier op de website www.onsOisterwijk.nl

Meer informatie over Ons Oisterwijk

Optisport

Welkom bij Optisport! Wij zijn de leukste sportorganisatie van Nederland en België. Op meer dan 300 locaties bieden wij tal van sportmogelijkheden. Iedereen kan bij ons komen sporten. Of je nou jong, oud, lichamelijk beperkt of revaliderend bent: wij brengen iedereen in beweging. Kom je gauw eens langs?

Meer informatie over Optisport

Oysters

Wij zijn de leukste vereniging van Oisterwijk! Omdat er bij onze club voor iedereen een plaatsje is. Voor hele kleine, jonge spelertjes maar ook voor topsporters.

In een volledig veilig sport milieu creëren wij voor iedereen, naar behoefte, een geluksplekje. De Oysters zijn een begrip in Oisterwijk. In de rugbysport troeven wij menige grote rugbystad af, op resultaat maar zeker op het persoonlijke vlak. Wij zijn een familieclub met ambities. Onze leden, sponsors, sympathisanten en supporters kunnen niet genoeg krijgen van het licht en donker blauw. De komende jaren ligt er een ambitieus plan klaar. We willen het rugbycentrum worden van Midden Brabant. Niet op gebied van de prestaties al blijven die op de achtergrond altijd een rol spelen, maar op het gebied van de randvoorwaarden. Wij willen dat de Oysters een club blijft waar iedereen trots op is!

Wil jij ook Oyster worden? Schrijf je in via de website www.oysters.nl en kom 4 weken gratis meetrainen.

Meer informatie over Oysters

RE/MAX

RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. Wij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren

Meer informatie over RE/MAX

 

Restaria Pannenschuur

Lekker en snel uit eten in een sfeervolle ambiance.
Breed assortiment aan menu’s.
Overheerlijke hamburgers.

Meer informatie over Restaria Pannenschuur

 

Smaeck

Beste ouders,

Fijn dat u uw kind deel laat nemen aan de kindervakantieweek! Smaeck is al jaren trotse sponsor van dit evenement. Graag stellen we ons kort voor.

In Oisterwijk worden onze kazen geroemd om de smaak. Maar naast ons mooie assortiment kaas verkopen we ook lekkere huisgemaakte salades en noten en snijden we de vleeswaren vers voor u af. We doen dit inmiddels al ruim tien jaar met veel plezier voor u! ook een belegd broodje of een fijne borrelplank behoort tot de mogelijkheden. Komt uw ook eens een lekker stukje kaas proeven? U bent van harte welkom!

Dorpsstraat 4 – Oisterwijk

Meer informatie over Smaeck

Spijkers telecom

Spijkers is sinds 2002 een onderneming die ondertussen bewezen heeft een belangrijke speler te zijn in op de markt van Inbraakbeveiliging, Camerasystemen en Telecom (bedrijfstelecommunicatie). Wij leveren vol enthousiasme en ervaring, producten en diensten voornamelijk voor het midden- en klein bedrijf.

Meer informatie over Spijkers telecom

Stichting Trappaf Beheer

Trappaf is een Jongerenorganisatie die op 5 maart 1966 opgericht is. Activiteiten vonden binnen- en buiten het gebouw aan de Terburghtweg 3 in Oisterwijk plaats, daar waar nu het Yoga centrum gevestigd is. De organisatie bestond uit vele afdelingen met elk een bepaalde doelgroep. Discoavonden voor ouderen (vanaf 18 jaar) en jongeren (15 t/m 17 jaar). Activiteiten op gebied van Toneel, Sport, Culturele activiteiten, Carnaval, Jeugdactiviteiten voor de jeugd van 9 t/m 14 jaar.

Daarnaast was er een eigen Technische dienst voor noodzakelijk onderhoud aan het gebouw. Drie ‘werkgroepen’ mogen zeker niet vergeten worden, de disco-, bar- en controlemedewerkers.

Alle werkzaamheden werden door vrijwilligers uitgevoerd. Geheel in eigen beheer zonder enige vorm van subsidie. Momenteel is Theatergroep Trappaf, een uitvloeisel van de Jongerenorganisatie Trappaf, een zeer actieve groep die zich bezighoudt met allerlei vormen van theater Op de website. www.theatergroeptrappaf.nl kun je alle actuele informatie hierover lezen.

Na verkoop van het gebouw is de Stichting Trappaf Beheer opgericht. Deze heeft zich ten doel gesteld om activiteiten voor kinderen/jongeren, daar waar mogelijk, financieel te ondersteunen. E.e.a. op aanvraag bij de stichting, waarna beoordeling volgt door het bestuur.

Meer informatie over Stichting Trappaf Beheer

Van Mossel

In ons uitgebreide modellenaanbod vindt u ongetwijfeld een auto die precies aansluit bij uw wensen: bedrijfswagens op maat, juiste inrichting en afmetingen om van alles te kunnen vervoeren. Onze Opel bedrijfswagens kenmerken zich door een lage kilometerkostprijs. Door zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten, is deze prijs te rekenen tot de laagste in de markt.

Meer informatie over Van Mossel 

Veldsink

Veldsink Advies is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.

We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie: ‘Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust.’

Veldsink Advies geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige – financiële – risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.

Meer informatie over Veldsink

Villa Papillon

Logeerhuis Villa Papillon is kleinschalig opgezet voor kinderen/jongeren vanaf 4 jaar met autisme/ADHD en andere problematieken. Villa Papillon heeft op dit moment 2 bijzondere woonhuizen in Haaren (Noord-Brabant) en 1 in Oisterwijk waar elk weekend een vaste groep van maximaal 8 kinderen kan logeren. Ze worden het hele weekend begeleid door 2 à 3 medewerkers. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd op zaterdag en zondag. Tijdens schoolvakanties biedt Villa Papillon  midweken en activiteitendagen aan.

De logeerweekenden worden aangeboden in de vorm van zowel Zorg In Natura (ZIN) als Persoons gebonden budget (PGB). Alle medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Goed gedrag (VOG). Daarbij beschikken zij natuurlijk over het broodnodige enthousiasme om er een leuk verblijf van te maken. 

Villa Papillon biedt de sfeer, veiligheid en structuur wat kinderen ook gewend zijn in de thuissituatie. Deze elementen komen duidelijk terug in de woningen en ook in onze visie. Kiest u voor een opvang bij Villa Papillon dan dient u eerst contact op te nemen met het wijkteam van uw gemeente.

Meer informatie over Villa Papillon

Vlaminckx

Dé fotograaf uit Oisterwijk,

Bij ons ben je aan het juiste adres voor bedrijfs-, trouw-, familie-, portret-, kinderen- of newbornfotografie.

Ook hebben wij een ruim assortiment fotolijsten, camera’s en fotoalbums ook voor pasfoto’s kun je bij ons terecht.

Neem eens een kijkje op onze website.

Wij wensen alle kinderen van Oisterwijk een leuke Wonderlandweek toe.

Een flitsende groet,

Jan en Masja Vlaminckx

Meer informatie over Vlaminckx