Vrijwilligers

De vrijwilligers van Wonderland

Zet ze in het zonnetje

Wonderland wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die samen met ons een prachtige week vol plezier organiseren voor de kinderen. Je kunt jezelf aanmelden als/voor:

  • Groepsbegeleider: De groepsbegeleiders vormen het gezicht voor de kinderen en zorgen voor balans en sfeer in de groep. Tijdens de week begeleid en vermaak je de kinderen. Een goede dosis positiviteit, enthousiasme, en verantwoordelijkheidsgevoel is hierbij gewenst.
  • Keukenploeg: De keukenploeg verzorgt in de Wonderlandweek de kinderen en vrijwilligers door middel van limonade, koffie, thee, versnaperingen en lunch.
  • Materiaalploeg: Als vrijwilliger van de materiaalploeg ben je in de Wonderlandweek op pad om materialen klaar te zetten en op te halen. Je werkt nauw samen met de spelcommissie om een fantastische week neer te zetten voor de kinderen. Verder kun je helpen met het opbouwen en afbreken van Wonderland.
  • Spelcommissielid: Als spelcommissielid ben je gedurende het jaar bezig met het bedenken en organiseren van het weekprogramma tijdens Wonderland. In de Wonderlandweek zelf begeleid je spellen en zorg je dat het programma goed verloopt.
  • Bestuur: Als bestuurslid ben je gedurende het jaar bezig met het organiseren van de wonderlandweek. Gedurende de wonderlandweek zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent eindverantwoordelijk en het aanspreekpunt voor ouders.
  • Opbouwen en afbreken: Help de Wonderlandweek mee opstarten en afsluiten. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen om het veld aan de Wolvensteeg klaar te stomen op te ruimen. Iedereen is welkom om hierbij te helpen, van groepsbegeleider tot bestuur.

Je kunt jezelf aanmelden als vrijwilliger vanaf 13 jaar of ouder. Wij koppelen nieuwe vrijwilligers aan meer ervaren vrijwilligers, zodat we van elkaar kunnen leren.

Helpen bij de vossenjacht?

What does the fox say?

Elk jaar organiseert Wonderland gedurende de donderdagochtend een vossenjacht. Heeft u tijd om even een paar uurtjes te helpen? De vossenjacht is meestal van 10:30 tot 12:00 waarna u aansluitend in de tent terecht kan voor een drankje en wat lekkers. Meldt u even aan gedurende de week in de tent bij het secretariaat.