Aanmelden Vrijwilligers

Inschrijven voor Wonderland

Wie wil nou niet zo’n week vol plezier?

Mocht je Wonderland willen gebruiken als (maatschappelijke) stage vul dan onderstaande velden in:

Nieuw: VOG Aanvraag

Vanaf dit jaar moeten alle vrijwilligers verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen om mee te kunnen doen als vrijwilliger. Hiervoor zijn een paar dingen belangrijk:

  1. Je bent op de hoogte van het aannamebeleid van Stichting Wonderland.
  2. Je bent op de hoogte van de gedragscode voor vrijwilligers en gaat daarmee akkoord. Deze dien je te fysiek te tekenen op de kennismakingsavond voor vrijwilligers voor de start van de wonderlandweek.
  3. Je bent op de hoogte van de vertrouwenspersoon binnen Stichting Wonderland.
  4. Zorg dat je je optijd aanmeld als vrijwilliger omdat de aanvraag van de VOG 2 to 4 weken duurt voordat je hem thuis ontvangt. Na je inschrijving ontvang je een e-mail waarin staat dat Stichting Wonderland voor jou een VOG aanvraag heeft gedaan. Om de aanvraag af te ronden moet jij deze aanvraag goedkeuren. Houd je e-mail dus in de gaten en keur de aanvraag optijd goed. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de VOG.
  5. Neem je fysieke VOG mee naar de Wonderland tent voor het begin van de week of op maandagochtend. Heb je je VOG niet ingeleverd voor de kinderen arriveren dan kun je dus niet meedoen met Wonderland
Het gehele Huisreglement kun je hier vinden.